Companie

SC TRANSEB SRL este o societate cu capital privat romanesc, cu sediul in Sebes, Str. Crisan nr. 1A si punct de lucru in Sebes, Str. Aviator Olteanu nr. 8, care are ca si obiect principal de activitate transportul international de marfuri, cat si activitati conexe cu transportul.

Servicii oferite

  • Transport intern & international de marfa, cu camioane intre 1,5 tone si 22 tone;
  • Casa de Expeditie (Intermediere in transport);
  • Manipulare si depozitare de marfuri;

Inca de la infiintare in 2006 si pana in prezent toate aceste activitati au fost desfasurate cu rezultate bune, Societatea noastra fiind furnizor de servicii, autorizat, DAIMLER AG, cat si STAR TRANSMISSION SRL (membru brand Daimler).

Printre clientii nostri se mai regasesc Gebruder Weiss, Gefco, Craiss Logistik. Ca de altfel si alte societati de transport & logistica, plus producatori recunoscuti pe plan mondial ca lideri in domeniul Automotive, asigurand un grad superior de calitate al serviciilor pentru brand-uri ca Audi, BMW, Citroen, Peugeot, Ford, Volvo, Renault, etc.

Transportul se efectueaza atat in regim de grupaj, cat si exclusiv. Mai jos aveti detaliat variantele standard:

  • Transport exclusiv la categoria Sprinter: cu capacitate de transport de pana la 1.500 kg, 5 E.P. (europaleti) sau 13 m.c, cu livrare in 24-48 h de la incarcare.
  • Transport exclusiv la categoria 3,0 tone, cu capacitate de incarcare de 3.000 kg, 15-18 E.P. (europaleti), volum cuprins intre 35-50 m.c, Timp de tranzit: 36 – 72 h.
  • Transport exclusiv la categoria 22 tone, cu capacitate de incarcare 20-22.000 kg, 33 E.P. (europaleti) si volum cuprins intre 80-120 m.c, Timp de tranzit: 36 – 72 h.

Ne adaptam la necesitatile clientilor, putand organiza si efectua transporturi la orice categorie si volum de marfa, asteptand cu interes solicitarile Dumneavoastra!

transeblogistic