Servicii

intermediere-transport

Casa de expeditii

Efectuam intermediere in transporturile de marfuri pe urmatoarele categorii: transport rutier, transport pe cale ferata, transport naval, transport aerian.

Suntem specializati indeosebi pe relatia Romania – Germania, dar si alte rute din Uniunea Europeana, precum si in afara granitelor U.E.

transporturi-externe

Transport marfa international

Efectuam transport de marfa international cu autovehicule intre 1,5 – 22 tone, in special ruta Romania – Germania, dar si alte rute din Uniunea Europeana. Punem la dispozitie orice tip de masina din flota de care dispunem.

Incadrarea intr-un standard inalt, al calitatii serviciilor prestate, flexibilitatea in a satisface exigentele clientilor, adaptabilitatea continua la schimbarile de piata si nu in ultimul rand dezvoltarea unei flote moderne, a facut ca TRANSEB S.R.L, sa se impuna ca un nume pe plan european. Societatea noastra fiind furnizor de servicii, autorizat, DAIMLER AG, cat si STAR TRANSMISSION SRL (membru brand Daimler).

transporturi-marfa

Transport de marfa intern

Efectuam transport marfa intern cu autovehicule intre 1,5 – 22 tone, in toate orasele din Romania, garantand livrarile in timp record, in functie de preferintele clientilor.

depozitare-marfa

Manipulare si depozitare de marfuri

Compania noastra se poate ocupa de manipularea si depozitarea marfurilor Dvs, in depozite construite la standarde europene, ce beneficiaza de ultimele dotari si paza 24 din 24 de ore.

In viitorul apropiat, intentionam construirea unor spatii proprii, destinate Logisticii, spatii in care se vor desfasura activitati complexe de logistica a marfurilor si ambalajelor. In special din domeniul Automotive. De exemplu:

  • Servicii Demontaj-Montaj paleti metalici cu blistere.
  • Servicii automatizate de curatare al blisterelor ,tavilor si navetelor de tip KLT.